Karabatić (©Reuters)
Karabatić (©Reuters)

I Nikola Karabatić grmi na Mađare zbog loše organizacije turnira

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.01.22. | 16:36

“Zapanjeni smo šta se dešava”, kaže francuski as

Digao je glas Toni Đerona, selektor rukometne reprezentacije Srbije, nezadovoljan uslovima organizacije Evropskog prvenstva u Segedinu.

Španac na klupi Srbije je razočaran što praktično ni nema zdravstvenih protokola, a korona svakodnevno izbacuje ponekog rukometaša iz više reprezentacija.

Izabrane vesti

Glas je podigao i Nikola Karabatić, legendarni francuski rukometaš, koji je takođe u Segedinu i igraće u grupi protiv Srbije. Ni njemu nije jasno zašto nema nikakvog protokola za igrače i ostale goste hotela u kojem su smešteni.

Nismo iznenađeni nego zapanjeni uslovima u kojima će se takmičenje održati. Mi smo pratili sve zdravstvene protokole da se ne bismo svi zarazili koronom, a kada smo došli ovde, u hotel, niko od gostiju nije nosio masku. I svi jedemo zajedno, na istom mestu, mešajući se sa njima”, rekao je Karabatić za francuske medije.

Imali su Trikolori grdne probleme sa zaraženim igračima, isto kao i Srbija i Hrvatska, sa kojima će igrati u grupi. Ukrajina je, čini se, najbolje prošla do dolaska u Segedin.



tagovi

Nikola Karabatić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara